Leírás és Paraméterek
Néha az ember semmi másra sem vágyik, csak egy jól eltalált, hagyományos ízvilágú csokoládéra, ami öt percre kiszakítja a hétköznapok forgatagából.
Eperrel és málnával meghintett 60%-os kakaótartalmú prémium Demeter étcsokoládé beköltözteti a nyarat a szívedbe, mindenkor, minden időben.
Kiváló ajándék étcsokoládé rajongóknak és a gyümölcsös ízek kedvelőinek.
Mi az a liofilizált gyümölcs?
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.
Miért jó az ilyen gyümölcs?
A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretjük használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.
Átlagos tápérték 100g / Nutritional information per 100g
Energia/Energy: |
2228kJ / 563kcal |
---|---|
Zsír/Fat: |
35g |
amelyből telített zsírsavak/of which saturates: |
21g |
Szénhidrát/Carbohydrate: |
46g |
amelyből cukor/of which sugars: |
43g |
Fehérje/Proetin: |
5g |
Só/Salt: |
0g |
Összetevők:
kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, liofilizált eper és málna, természetes vanília.
Tömeg |
50 g |
---|---|
Méretek |
164 × 84 × 16 mm |
Allergén |
szójalecitin |
Eltarthatóság |
szójalecitin |
Tárolás |
Száraz, hűvös helyen 17-26 Celsius fok között tárolandó. |