Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Demeter Chocolate - Fehércsokoládé dióval, málnával és mogyoróval

2.190 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DC-FDMM
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Az édes málnát a világ legfinomabb mogyorójával, a piemonti mogyoróval és a roppanós  dióval tesszük még karizmatikussabbá, s mindezt a fehér csokoládé lágy harmóniája teszi ellenállhatatlanul finommá.

A Demeter fehér csokoládé íze lágyabb, selymesebb, mint a megszokott fehér csokoládé, mert kevesebb cukrot, ellenben több kakaóvajat tartalmaz!

 Kiváló ajándék a fehér csokoládé rajongóinak, különleges ízek kedvelőinek.

Átlagos tápérték 100g / Nutritional information per 100g
Energia/Energy: 2357kJ / 563kcal
Zsír/Fat: 36,2g
amelyből telített zsírsavak/of which saturates: 21,8g
Szénhidrát/Carbohydrate: 50,9g
amelyből cukor/of which sugars: 49,9g
Fehérje/Proetin: 7g
Só/Salt: 0,21g

Összetevők:

cukor, kakaóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília, mogyoró és dió, liofilizált málna.

Mi az a piemonti mogyoró?

A mogyorók királynőjének is nevezett piemonti mogyoró az egyik legfinomabb, legroppanósabb és legkarakteresebb ízű mogyoró amit kóstolhatsz. Olaszország Piemont tartományából származik, ahol a hűvös esték és a sós levegő hatására lassan és egyenletesen növekednek a mogyorószemek, így karakteres édes ízűek és roppanósak lesznek.

Miben más a piemonti mogyoró, mint a törökmogyoró?

A legtöbb ember aki nem szereti a mogyorót, igazából a törökmogyorót nem szereti. Habár a világ mogyoró fogyasztásának több mint 60%-át Törökország termeli, mégsem jó minőségéről ismerjük ezt a mogyorófajtát. Sokszor keserű, égetett íze kellemetlen lehet. Olaszország csupán 7%-át termeli ki a világ mogyoró fogyasztásának, mégis prémium ízvilágáról ismerjük ezeket a roppanós finomságokat.

Mi az a liofilizált gyümölcs?

A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.

Miért jó az ilyen gyümölcs?

A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretjük használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.

Tömeg 50 g
Méretek 164 × 84 × 16 mm
Egységár

39,80 Ft/g

Eltarthatóság

6 hónap

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 17-26 Celsius fok között tárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók