Leírás és Paraméterek
Ropogtatnál valami igazán finomat? Majszolnál egy kis édességet? Ráadásul nemzetközi díjnyertes ízre vágysz?
Akkor a selymes ínycsiklandozó sós karamellás tejcsokoládéval borított, piemonti mogyorós drazséinkat pont Neked találták ki! Roppanósan olvadós, klasszikus kényeztetés az érzékeidnek.
A Demeter Chocolate csokoládémestereinek magas szintű tudása, kreativitása és a csokoládé iránti múlhatatlan szeretete hívta életre a legkaramellásabb, legpikánsabb, legselymesebb csokoládét, mellyel a kíváló minőségű roppanós piemonti mogyorókat vontuk be. Merülj el te is a karamellás csokoládé szívet-lelket melengető olvadós tengerében!
Összetevők:
Csokoládé: kakaóvaj, cukor, zsíros tejpor, tejcukor, tejsavó por, sovány tejpor, karamellizált cukor (2%) emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma, só. Kakaó szárazanyag legalább: 30,4%, piemonti mogyoró
A termék földimogyorót, dióféléket, szezámmagot, gabonát és tejszármazékokat is felhasználó üzemben készült!
Mi az a piemonti mogyoró?
A mogyorók királynőjének is nevezett piemonti mogyoró az egyik legfinomabb, legroppanósabb és legkarakteresebb ízű mogyoró amit kóstolhatsz. Olaszország Piemont tartományából származik, ahol a hűvös esték és a sós levegő hatására lassan és egyenletesen növekednek a mogyorószemek, így karakteres édes ízűek és roppanósak lesznek.
Miben más a piemonti mogyoró, mint a törökmogyoró?
A legtöbb ember aki nem szereti a mogyorót, igazából a törökmogyorót nem szereti. Habár a világ mogyoró fogyasztásának több mint 60%-át Törökország termeli, mégsem jó minőségéről ismerjük ezt a mogyorófajtát. Sokszor keserű, égetett íze kellemetlen lehet. Olaszország csupán 7%-át termeli ki a világ mogyoró fogyasztásának, mégis prémium ízvilágáról ismerjük ezeket a roppanós finomságokat.
Tömeg: 100g