Leírás és Paraméterek
Igazi különlegesség, nem csak ínyenceknek, gazdaságos kiszerelésben.
Vadhúsból készült pecsenyékhez, sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültekhez, kecskesajtból készült pástétomhoz ajánljuk.
Talán el sem tudják sokan képzelni, hogy lekvárt hagymából is lehet készíteni.
A hagymát, ha sokáig pirítjuk, azaz karamellizáljuk, édeskés ízűre változik és elveszti kellemetlen hagymaszagát.
Kellemes és merész alkotás a hagymalekvár.
Összetevők:
lila hagyma, cukor, balzsamecet, só, vörösbor, pektin, citromsav
Felhasználása:
Vadhúsból készült pecsenyékhez, hamburgerbe, sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültekhez, kecskesajtból készült pástétomhoz ajánljuk.
Eltartható:
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen 1 évig.
Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható.
Űrtartalom:
720 ml