Leírás és Paraméterek
Közeli lejáratú termék!
Minőségét megőrzi: 2025.06.16
Ez a csokoládé 100% kakaóvajtartalmával és maltitollal készül, garantálva a kirobbanó ízélményt. A liofilizált gyümölcsökkel gazdagított táblás csokoládé egyesíti az üde málna és az édes eper zamatos ízeit a karakteres étcsokoládé gazdag aromáival, így édesítőszerekkel és laktózmentesen élvezheted a gyümölcsös élvezeteket.
Összetevők:
A csokoládé összetevői: kakaómassza, maltitol, kakaóvaj, liofilizált eper és málna, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat.
Kakaó szárazanyag tartalom: 60%
Mi az a liofilizált gyümölcs?
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.
Miért jó az ilyen gyümölcs?
A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretjük használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.
Tömeg | 50 g |
---|---|
Méretek | 163 × 82 × 15 mm |
Allergének |
szójalecitin |
Édesítőszer |
maltitol |
Tárolás |
Száraz, hűvös helyen 17-26 Celsius fok között tárolandó. |
Eltarthatóság |
6 hónap |